11 May 2020

Op de website van www.bettuelle.nl vind je in de maand mei een bible journaling challenge met de naam 'In vogelvlucht'. De moeite waard om eens een kijkje te nemen en je te laten inspireren om mee te doen.

30 Oct 2019

Zojuist verschenen: 

Een nieuw craftpakket voor Bible-, Faith,- en Art journaling met werkboek vol creatieve bijbelse inspiratie

Tijdens onze levensreis kunnen er beren op je pad verschijnen of pakken waar je graag bij wilt gaan zitten. Heb je soms knikkende knietjes en leg je de lat hoog. Hoe ga je daarmee om? Laat je je van het pad afbrengen, laat je de onzekerheid en angst de baas zijn? Of trek je je stoute schoenen aan en ga je ervoor? Met dit creatieve werkboek gaan we aan de slag met de beren op onze weg, met hoge latten en knikkende knieën. In elk hoofdstuk staan Bijbelteksten die hierbij passen en kun je  aan de slag met creatieve opdra...

2 Nov 2018

Voor het Nederlands Bijbelgenootschap ontwierp ik het Inspire adventpakketje, bijpassend bij dezojuist verschenen  Nederlandstalige Inspire Bijbel.

Mooi Inspire Adventpakket om op een creatieve manier toe te leven naar Kerst. Inclusief leesrooster en elke dag een creatieve verwerking in de lijn van Bible journaling. Voor liefhebbers van handletteren, bible journalen en creatieve stille tijd. 

Inhoud:

-Inspire werkboekje, 56 pagina's, geschikt voor diverse creatieve technieken, past in een traveling Notebook.

-Stickervel

-Knipvel met extra illustraties

-Omslag met sjabloon

Transparant bedrukt vel

Prijs €9,95 en te koop bij de Christelijke boekw...

30 Mar 2018

Tabstickers

Er zijn deze maand een paar kleurige  biblejournaling producten verschenen:

Twee soorten tabstickers : Watercolor en (iets minder veelkleurig) Kraft. superhandig om in je bijbel te plakken zodat je de bijbelboeken iets makkelijk kunt vinden. Aan de binnenkant van de omslag vind je handige tips.

Transparant sheets

Speciaal op maat gemaakt voor de Schrijfbijbel: gekleurde transparante sheet, met een mooie opdruk, om met dun dubbelzijdig tape in te plakken in je bijbel. Geeft een heel mooi effect en je kunt er met bijvoorbeeld een Posca verfstift of een Pitt brush stiff of Micron fineliner gewoon op schrijven of tekenen. Te koop via...

16 Feb 2018

Nieuw!

Met dit craftpakketje maak je een creatieve reis door de bijbel. Met inspirerende teksten, schrijfopdrachten, creatieve verwerkingen en blanco pagina’s om op te oefenen. Het werkboekje - bedoeld om in te werken en uit te knippen- bevat ook diverse sjablonen en knipvellen waar je meteen mee aan de slag kunt. Het werkboekje bevat biblejournaling verwerkingen bij drie bijbelgedeeltes. Wilmi van Kempen neemt je mee op reis met Ruth, Petrus en Rebekka in tekst en prachtige illustraties. Kris zorgde voor samenstelling, vormgeving en de fraaie collages. De voorbeelden kun je ook in je schrijfbijbel uitwerken. HIER...

15 Dec 2017

 #Droomadvent. 

Met een grote groep deelnemers werken we aan de hand van het adventsboekje 'Droom, hoopvol richting kerst' dromend en hopend richting kerst.  HIER kun je lezen wat de challenge is en HIER vind je een overzicht van de bijdragen van onze teamleden.

27 Oct 2017

Zojuist verschenen!

Biblejournaling magazine nummer 2. 

Een heerlijk, handzaam magazine boordevol tips en inspiratie voor biblejournaling, interviews, inhoudelijke artikelen en Do it Yourself ideeën rondom biblejournaling. Hoe maak je bijvoorbeeld creatieve preeknoties?  En hoe mix & match je materiaal op je bijbelpagina? Hoe schilder je een veertje of een vogeltje? Laat je inspireren en bemoedigen door  de verhalen van Taryn uit Zuid-Afrika en Tonya uit Amerika, of de woorden van Linette: 'God leert je vliegen'. En nog veel meer!

Genoeg inspiratie om mee aan de gang te gaan!

Formaat: 17 x 24 cm,...

25 Sep 2017

Papercraft Elements zijn superleuke losse papieren afbeeldingen om zelf te plakken in je schrijfbijbel, kinderbijbel, agenda, dagboek, journal etc. 

In de serie Papercraft Elements zijn verkrijgbaar:

  • Kids

  • Watercolor

  • Veertjes (om zelf in te kleuren)

  • Je bent kostbaar (uit de tienerwrapper)

  • Kerst

8 Jun 2017

Biblejournaling voor kinderen

De afgelopen tijd hebben Marjolein Stoové en Linette Trapman samen met Royal Jongbloed gewerkt aan een bible journaling Bijbel voor kinderen. In oktober 2017 zal deze bijbel verschijnen en hij heet: Geef kleur aan je bijbel.

Uit de al eerder uitgegeven Jeugdbijbel is een selectie gemaakt van 28 verhalen. Bij elk verhaal is een illustratie en een handlettering gemaakt, die afgetekend en ingekleurd kunnen worden. Tegelijk worden kinderen uitgedaagd om zelf met de tekst aan de slag te gaan. Elke pagina heeft een kantlijn van 8 cm breed waar het verhaal in beeld kan worden gebracht.

Het papier van Geef kleur aan je bijb...

8 Jun 2017

Vier de zomer

Please reload

© 2017 Biblejournaling.nl By Kris.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now