top of page

Biblejournaling challenge 40 dagen

Op 1 maart 2017 start de 40dagentijd. Een periode van bezinning en verdieping, het toeleven ... door diep lijden ... naar dat wonderlijke Pasen! Voor deze periode is een biblejournalingchallenge40dagen uitgewerkt door @bettuelle en biblejournalingnederland zal daaraan meewerken.

Wat is de bedoeling? Elke dag lees je de tekst van de dag en werkt die zelf uit in je bijbel of in een journal. Delen om elkaar te inspiren is fijn, maar hoeft natuurlijk niet. Gebruik #biblejournalingchallenge40dagen en #biblejournalingnederland om te delen. Onze teamleden verzorgen regelmatig een blog of instagram post bij de dag. Deze worden gereposted op instagram van @biblejournaling.nl waardoor ze ook automatisch op de homepage van onze website terecht komen.

Doe je mee? Wij wel en we moedigen jou ook aan. Dat wordt een 40 dagentijd met mooie creaties! Samen creatief op pad en God nog beter leren kennen!

Je kunt de afbeeldingen printen, als je iets dikker papier gebruikt, dan kunt je een aantal plaatjes uitknippen gebruiken als tabjes in je bijbel.

Je kunt de afbeeldingen ook HIER downloaden.

bottom of page