top of page

D.I.Y. biblejournaling stickers


Ilse maakte een filmpje over het zelf maken van stickers om in je bijbel te plakken. Heel simpel, maar met groots resultaat. En pas op; voordat je het weet ligt je hele tafel vol stickers :). En je kunt nu een compleet pakket winnen, plus een vel speciaal voor jou door Kris gemaakte biblejournaling stickers! Karin Joan ( www.makerisme.nl) is zo vriendelijk om deze pakketten te sponsoren (het pakket bevat ook haar clearstamps 'Woorden', superleuk!) Wat mag je daar voor doen? Deel onze inspiratie pagina waar het filmpje staat op facebook of instagram en gebruik #bjned zodat we jullie terug kunnen vinden. Je kunt tot 20 april meedoen. Winnaars krijgen bericht.

Enne we vinden het ook tof om te zien wat voor stickers jullie zelf gaan maken. :). Tag ons dan met # bjnederlandstickers.

Producten om zelf stickers mee te maken kun je HIER kopen.

bottom of page