top of page

Vier de Zomer


Voor de BCB mocht Kris meewerken aan het zomer aktie boekje VIER DE ZOMER, wat je in de maand juni 2017 gratis bij besteding van €15,00 in de christelijke boekwinkels krijgt! www.vierdezomer.com Kris maakte illustraties, kleurplaten en creatieve opdrachten om lekker mee aan de slag te gaan, want dat onthaasten..tsjaa...dat moet ze zelf ook nog leren :). Je kunt het boekje ook los kopen, in de webwinkel van Kris: www.bykris.nl voor slechts €3,95.

Veel plezier!

Ha, daar zijn ze weer - de zomermaanden!

Die prachtige tijd in het midden van het jaar, waarnaar je zo intens kunt verlangen in tijden van kou en nattigheid. Het seizoen van blauwe luchten. Van zee & zomerzon. Van genieten - samen met familie en vrienden. Een tijd van vrij zijn en plannen maken. Van erop uit gaan en lekker lui lezen. Van adem scheppen en in balans komen. De hele maand juni krijg je bij besteding van € 15,00 aan boeken het boekje Vier de Zomer cadeau. Elise Lengkeek en Kris Bossenbroek reiken daarin voor negen dagen allerlei ‘gereedschap’ aan om zelf mee aan de slag te gaan.

Kris en Elise trekken deze zomer negen dagen lang graag met jou en je familie op. Je vindt hun tips & time-outs in het Vier de zomer-boek. Negen dagen, ja, ja… Maar je kiest uiteraard zelf welke dagen dat zijn. Ze kunnen netjes aaneensluiten. Of je spreidt ze over twee of drie weken.

Elise Lengkeek is journalist en auteur. Dit jaar verscheen bij Royal Jongbloed haar 750 pagina’s tellende Mijn getijdenboek, Bidden op het ritme van de dag (€ 24,95). Kris Bossenbroek is een creatief duizendpoot. Naast ontwerpen en illustreren geeft ze diverse DIY workshops. Ook introduceerde ze het biblejournaling in Nederland (www.biblejournaling.nl).

bottom of page