top of page

In the making: Geef kleur aan je bijbel

Biblejournaling voor kinderen

De afgelopen tijd hebben Marjolein Stoové en Linette Trapman samen met Royal Jongbloed gewerkt aan een bible journaling Bijbel voor kinderen. In oktober 2017 zal deze bijbel verschijnen en hij heet: Geef kleur aan je bijbel.

Uit de al eerder uitgegeven Jeugdbijbel is een selectie gemaakt van 28 verhalen. Bij elk verhaal is een illustratie en een handlettering gemaakt, die afgetekend en ingekleurd kunnen worden. Tegelijk worden kinderen uitgedaagd om zelf met de tekst aan de slag te gaan. Elke pagina heeft een kantlijn van 8 cm breed waar het verhaal in beeld kan worden gebracht.

Het papier van Geef kleur aan je bijbel is lekker dik en kleurt heerlijk. Ook de cover ziet er uitnodigend uit. Het formaat van het boek, 24 x 17 cm, is liggend, waardoor de bijbel goed open blijft liggen en ideaal is om creatief mee aan de slag te gaan.

Geef kleur aan je bijbel stimuleert de creativiteit van elk kind, en geeft meer inlevingsvermogen in de bijbelverhalen. Een verrijking voor je kind!

Hoeveelheid pagina’s: ca. 240

Verkoopprijs: € 14,95

bottom of page