top of page

Biblejournaling magazine nr 2

Zojuist verschenen!

Biblejournaling magazine nummer 2.

Een heerlijk, handzaam magazine boordevol tips en inspiratie voor biblejournaling, interviews, inhoudelijke artikelen en Do it Yourself ideeën rondom biblejournaling. Hoe maak je bijvoorbeeld creatieve preeknoties? En hoe mix & match je materiaal op je bijbelpagina? Hoe schilder je een veertje of een vogeltje? Laat je inspireren en bemoedigen door de verhalen van Taryn uit Zuid-Afrika en Tonya uit Amerika, of de woorden van Linette: 'God leert je vliegen'. En nog veel meer!

Genoeg inspiratie om mee aan de gang te gaan!

Formaat: 17 x 24 cm, een stukje groter dan nummer 1, gedrukt op mat papier. Fijne look & feel! Ronde rug.

Hieronder vind je de duif die je kunt gebruiken om een mixed media pagina in je bijbel te maken, zoals door Hennie Jochems in het BJ magazine wordt uitgelegd! Sla de afbeelding op en print hem uit. niet op een volledige A4, dan wordt de duif te groot. A5 formaat is goed.

bottom of page