Craftpakketje 'Op reis'

February 16, 2018

Nieuw!

 

Met dit craftpakketje maak je een creatieve reis door de bijbel. Met inspirerende teksten, schrijfopdrachten, creatieve verwerkingen en blanco pagina’s om op te oefenen. Het werkboekje - bedoeld om in te werken en uit te knippen- bevat ook diverse sjablonen en knipvellen waar je meteen mee aan de slag kunt. Het werkboekje bevat biblejournaling verwerkingen bij drie bijbelgedeeltes. Wilmi van Kempen neemt je mee op reis met Ruth, Petrus en Rebekka in tekst en prachtige illustraties. Kris zorgde voor samenstelling, vormgeving en de fraaie collages. De voorbeelden kun je ook in je schrijfbijbel uitwerken. HIER te koop of vraag ernaar bij de christelijke boekwinkel.

 

Wilmi van Kempen & Kris Bossenbroek

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 Biblejournaling.nl By Kris.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now