© 2017 Biblejournaling.nl By Kris.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Wat zeg je?

Wat zeg je?

Dit is een challenge  van begin 2019. Natuurlijk kun je het boekje nog steeds kopen en zelf doen of met een groepje. De challenge op Instagram is afgelopen.  Inspiratie vind je hier. 

 

Doe je mee door met ons 30 dagen lang in de wereld van WOORDEN te duiken? Elke dag even bewust stil staan bij de vraag: wat zeg ik eigenlijk? Welke woorden spreek ik tegen mezelf, tegen anderen en tegen God?

Esther van Lunteren schreef 30 pittige dagboekstukjes en Kris Bossenbroek verzorgde de creatieve opdrachten. Geef daar gerust je eigen invulling aan, teken en schrijf buiten de lijntjes of juist precies volgens de opdracht. 

Op Instagram  gebruiken #watzegje? en #sestrawatzegje? 

Aanrader: ga samen met een groep vriendinnen of een groep uit je kerk met dit boekje aan de slag. Wie weet ontdekken jullie nieuwe dingen over en van elkaar.

Wat zeg jij?

Wij zeggen: dóen!

Te koop via de Christelijke boekwinkel en www.bykris.nl.

Onderstaande knipvellen kun je opslaan en uitprinten  om te gebruiken tijdens deze uitdaging. Plak de afbeeldingen in je boekje of in je bijbel. Problemen met het downloaden van de afbeeldingen? Je vind ze ook HIER, waar je ze als JPG kunt opslaan en daarna printen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now