top of page
Biblejournalingchallenge 'Achter Jezus aan!'
In de maand november 2019 gaan we 'Achter Jezus aan! Een paar keer per week- dus niet elke dag- nemen Bettuelle en Anita jullie mee. Deze biblejournalingchallenge is bedoeld om elkaar aan te moedigen en om te onderzoeken hóe jij zelf achter Jezus aangaat. Waar kan het volgen van Hem verscherpt worden? Waar mag je meer ‘loslaten?’. Het fijne is, dat we het met elkaar doen! Samen een klein eindje creatief met elkaar onderweg zijn.

Leden van het Biblejournalingteam Nederland zullen ook een creatieve bijdrage leveren.Via Instagram (#bettuelle of #anklop) is zichtbaar wie een aandeel leverde voor de betreffende dag. Op deze website óf op de website van Anita Kloppenburg, zullen wisselend blogs verschijnen! Alle bijdragen van Anita, Bettuelle en het team zullen ook met repost worden gedeeld op instagram @biblejournaling.nl waardoor ze automatisch op de homepage van deze website verschijnen.

Hier vind je de ‘routekaart’ vol Bijbelteksten die we gaan volgen. Download de plaat, print uit, en hang hem op de koelkast! Sommige dagen hebben 2 teksten met de simpele reden dat je dan een keuze hebt. De Bijbelteksten zijn uitgezocht door ons; Anita Kloppenburg en Bettuelle. 

We ontmoeten je graag op deze reis! Voel je vrij om jouw verwerking te delen op instagram met #achterJezusaan

Download hier de plaat op de website van Bettuelle.

Doe je mee?

Achter Jezus aan BJ challenge.jpg
bottom of page