Heel veel kleur

March 30, 2018

Tabstickers

 

Er zijn deze maand een paar kleurige  biblejournaling producten verschenen:

Twee soorten tabstickers : Watercolor en (iets minder veelkleurig) Kraft. superhandig om in je bijbel te plakken zodat je de bijbelboeken iets makkelijk kunt vinden. Aan de binnenkant van de omslag vind je handige tips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transparant sheets

 

Speciaal op maat gemaakt voor de Schrijfbijbel: gekleurde transparante sheet, met een mooie opdruk, om met dun dubbelzijdig tape in te plakken in je bijbel. Geeft een heel mooi effect en je kunt er met bijvoorbeeld een Posca verfstift of een Pitt brush stiff of Micron fineliner gewoon op schrijven of tekenen. Te koop via By Kris. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 Biblejournaling.nl By Kris.nl

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now